Om os

Fra mark og lade til moderne virksomhed

Se vores præsentation på Youtube

Nordjysk Autoophug A/S er et familieforetagende i Nørresundby, som siden 1962 har forsynet Danmark med brugte kvalitetsreservedele. Gennem årene har vi udviklet os fra et par enkelte hønsehuse til i dag at være en moderne genbrugsvirksomhed med 18 ansatte fagfolk. Virksomheden ledes dagligt af Karsten- og Lars Holst Jensen, som er 2. og 3. generation af Holst Jensen i virksomheden.

Vores kunder spreder sig vidt, lige fra de autoriserede værksteder til "gør det selv" kunden. Vi samarbejder med samtlige forsikringsselskaber i Danmark, både som aftager af totalskadede biler, samt som leverandør af brugte kvalitetsdele til forsikringsskader.

Nordjysk Autoophug A/S har dagligt 18 ansatte som arbejder hårdt, for at opfylde kundernes ønsker. Årligt modtager vi mere end 1.000 biler, som vi på en miljørigtigt måde behandler efter de mest moderne metoder. Vores lager styres af et avanceret lagerstyringsprogram, hvor alle dele kvalitetsopmærkes og fotogaferes, så vi sikrer at varen lever op til dine forventninger.

Med direkte adgang til over 3.500.000 million originale genbrugsreservedele, har vi de kvalitetsautodele du lige står og mangler. For at opfylde vores standarder er vi både kvalitets- og miljøcertificeret efter ISO-9001 og 14001 standarderne, så du- og miljøet er i sikre hænder.

Vi glæder os til, at betjene dig som kunde hos Nordjysk Autoophug A/S